sales.manager@microsite.md +(373) 61097954
close
burder

Design modern al site-ului și mai multe

Pe scurt despre ce este dezvoltarea web design:proiectarea structurii unei resurse web, oferirea unei utiliz─âri convenabile ╚Öi ob╚Ťinerea scopului final pentru utilizator. Rezultatul muncii unui web designer este un aspect, în cuvinte simple, o imagine pe care pute╚Ťi vedea cum va ar─âta site-ul dvs.

Creare web design necesit─â un studiu atent al fiec─ârui detaliu. Lucrarea include:

  • PREG─éTIRE - completa╚Ťi un brief, împreun─â definim sarcina de afaceri a proiectului, cercet─âm ╚Öi analiz─âm site-uri competitive similare.
  • DISCU┼óIE - nu doar designerii sunt implica╚Ťi în proces, ci ╚Öi managerul care conduce proiectul. În acest moment, se genereaz─â idei originale, se elaboreaz─â structura, culorile, gradul de utilizare ╚Öi multe altele.
  • CREAREA UNEI SCHEME - aceast─â etap─â, se decide unde vor fi amplasate principalele elemente ale site-ului, cum vor ar─âta. Se dezvolt─â o navigare convenabil─â, intuitiv─â.
  • AFIRMA╚ÜIE - aici se evalueaz─â modul în care designul creat corespunde sarcinii. Se fac modific─âri dac─â este necesar.
Creare profesionist─â a site-ului Helloo!
├Änc─â mai cau╚Ťi servicii de dezvoltare a site-ului?
Servicii

O gam─â larg─â de servicii în dezvoltarea site-ului ╚Öi promovarea acestuia în motoarele de c─âutare. Vom aduce site-ul dvs. În TOP, ╚Öi s─â-l conduc─â la vânz─âri incredibile!

Noi suntem mon╚Ötrii care distrug to╚Ťi concuren╚Ťii din calea noastr─â!
Experien╚Ť─â

Dori╚Ťi s─â fi╚Ťi shackuri într-un spa╚Ťiu online imens ╚Öi s─â v─â mu╚Öca concuren╚Ťii? V─â vom ajuta!

50+

de clien╚Ťi mul╚Ťumi╚Ťi, care ne recomanda pe noi

50+

site-uri promovate cu succes în TOP-3 Google și Yandex

1000+

de clien╚Ťii care au folosit serviciile noastre

Încă mai ai îndoieli?

Suntem mândri de realiz─ârile noastre ╚Öi bucuro╚Öi s─â vedem zâmbetele clien╚Ťilor no╚Ötri care sunt mul╚Ťumi╚Ťi de munca pe care am f─âcut-o.

Promovare SEO

Atunci când lucrăm cu clientul, încercăm să identificăm clar obiectivele și obiectivele designului site-ului. Selectam cea mai eficienta metoda de dezvoltare si promovare a site-ului, in functie de nevoile clientului.

Aspectul individual al site-ului transmite toate informa╚Ťiile importante utilizatorului final. Cu ajutorul designului luminos, pute╚Ťi atrage la maxim publicul ╚Ťint─â ╚Öi v─â pute╚Ťi ar─âta principalele avantaje ale afacerii dvs.

Dezvolt─âm site-uri web pe studioul CMS, care v─â permite s─â automatiza╚Ťi procesele de afaceri, precum ╚Öi s─â optimiza╚Ťi site-urile pentru motoarele de c─âutare, sporind astfel traficul site-ului dvs.

Folosim tehnologii noi┬ácu care putem crea site-uri web de calitate, func╚Ťionale ╚Öi competitive. ╚Üinem pasul cu vremurile, cre─âm site-uri cu ajutorul tehnologiilor eficiente ╚Öi moderne.

Clientii
Recenzii
Aurel Vlaicu
star star star star

Sunt CEO al SRL Vertolet, furnizor de băuturi alcoolice, și am nevoie de publicitate contextuală. După lansarea contextului, vânzările au crescut cu 40%, iar magazinul nostru a devenit și mai recunoscut

05 Ianuarie 2022
Svetopolk Shpatel
star star star

A ordonat dezvoltarea de jocuri pe android ├«n genul de strategie, echipa de dezvoltare a f─âcut totul chiar mai bine dec├ót a indicat ini╚Ťial ├«n T3! Super!!!!!

16 Martie 2022
Natalia Vagiyevna
star star star star star

Am rezervat blogul ╚Öi promovarea sa pe tema gr─âdin─âritului. Num─ârul de vizitatori ai site-ului nostru a crescut cu 13%, acum avem un blog popular! Mul╚Ťumesc, b─âie╚Ťi!

16 Noiembrie 2021
Raul Robertovich
star star star star

A comandat aceast─â promovare pentru site-ul s─âu canisa. Deoarece tema site-ului este destul de specific─â, m-am g├óndit c─â ar fi dificil s─â-l promoveze. Dar dup─â 3 luni site-ul meu a luat pozi╚Ťia de top!!

Foarte mul╚Ťumit de rezultat, voi comanda mai mult!

17 Martie 2022
Lucrarile noastre
Portfoliu

Am creat mii de site-uri frumoase și atractive, pe deplin adaptate publicului final.

╚śtim nu numai în proiectarea ╚Öi crearea de site-uri, dar, de asemenea, cum s─â le aduc─â în prim-plan în motoarele de c─âutare.

Am creat mii de site-uri frumoase și atractive, pe deplin adaptate publicului final.

╚śtim nu numai în proiectarea ╚Öi crearea de site-uri, dar, de asemenea, cum s─â le aduc─â în prim-plan în motoarele de c─âutare.

Crearea site-ului magazinului online pentru bunuri de origine animal─â
Magazin online
Catalogul online
Promo-site
Crearea site-ului magazinului online de juc─ârii
Magazin online
Site-ul corporativ
Crearea unui site web pentru școala de limbi străine online
Magazin online
Landing page
Promo-site
RU