sales.manager@microsite.md +(373) 61097954
close
burder
SEO, SMO si SMM
Publicitate pe Internet

De ce Wikipedia este mereu în top-ul Google?

16 Mai 2022

Adevărul este pe departe astfel. Google este un motor de căutare imparțial care favorizează doar cele mai relevante site-uri pentru utilizatori. Ne oferă cele mai bune site-uri dintre «cele mai bune site-uri». În ciuda la zeci de actualizări care au fost realizate, Wikipedia se menține mereu mândră în Top. Care sunt motivele?

Conținut amplu, permanent actualizat și de calitate

Google favorizează cel mai des materialele ample, care sunt și cele mai actuale. Datorită faptului că articolele pot fi editate, content-ul enciclopediei este mereu «cel mai actual»de pe internet. De asemenea, deoarece asupra articolelor lucrează zeci de autori, conținutul este mereu calitativ și cu adevărat informativ pentru vizitatori. Un alt avantaj important este faptul că articolele au mereu o bibliografie amplă iar acesta este un alt fapt aprobat de Google, care oferă site-ului pozițiile de vârf.

Masa de linkuri

Nu există nici un site informativ pe internet care se poate compara cu masa de link-uri pe care o deține Wikipedia. Care este motivul? Iarăși vorbim de calitate. Wikipedia este prima sursă generală de referință a tuturor articolelor de pe internet. Practic, pentru utilizatori, nu există nici o sursă de informare mai credibilă pe internet decât Wikipedia. Mai ales, enciclopedia este foarte imparțială referitor la orice subiect, fie că vorbim de istorie, politică, știință sau alte domenii. Articolele deseori exprimă doar diverse poziții care sunt bine fundamentate cu atașări bibliografice, însă niciodată nu combate opiniile reciproc. Prin urmare, site-ul este recomandat de milioane de utilizatori din întreaga lume. Filozofia proiectului este că concluziile despre o anumită informație și le face fiecare utilizator în mod individual.

Există desigur și o serie de condiții tehnice pentru ca un site să câștige Top-ul Google însă nu uitați că conținutul amplu și de calitate va crește în mod natural masa de link-uri și mereu vă va poziționa cu o treaptă mai sus față de concurenți.

RU