sales.manager@microsite.md +(373) 61097954
close
burder
SEO, SMO si SMM
Publicitate pe Internet

7 idei pentru îmbunătățirea site-ului dvs.

16 Mai 2022
  1. Adăugați certificatele de calitate sau recenziile oficiale –creați o pagină aparte sau adăugați pe pagina principală certificate care confirmă calitatea produselor/serviciilor dvs. De asemenea, postați neapărat recenziile oficiale semnate de colaboratorii dvs.

  2. Adăugați un compartiment de asistență (FAQ) – pe această pagină scrieți articole directe cu cele mai comune întrebări care și le pot pune clienții dvs. și răspundeți la ele într-un mod cât mai simplu și explicit.

  3. Deschideți un blog afiliat site-ului –indiferent care este sfera afacerii dvs. mereu puteți deschide un blog în care să postați diverse curiozități despre produsele companiei dvs. sau alte informații utile (mai ales, blogul va îmbunătăți pozițiile site-ului pe Google).

  4. Descrieți «mai mult»produsele/serviciile –deseori magazinele online sau cele simple de prezentare au descrieri foarte «reduse»a produselor sau serviciilor. Descrieți din plin produsele/serviciile companiei dvs. cât și avantajele acestora.

  1. Redactați textele existente –controlați toate textele postate pe site. Cu siguranță veți putea găsi niște «mici greșeli gramaticale»care vă pot prejudicia pozițiile site-ului în Google.
  2. Adăugați funcția de comentare a articolelor – oferiți vizitatorilor posibilitatea de a comenta articolele care le postați pe site sau pe blog. Ulterior veți putea răspunde la comentarii, ceea ce se va reflecta pozitiv în gradul de deservire a serviciului dvs.
  3. Adăugați butoane pentru rețele de socializare – cu siguranță vă doriți mai mulți abonați pe aceste rețele. Atunci, «nu obligați»vizitatorii să vă caute pe aceste rețele. Doar lăsați-le link-urile pe pagina principală a site-ului.

Acestea au fost sfaturile noastre. Urmați aceste recomandări și, cu siguranță, veți obține mai mult trafic și astfel, mai mulți clienți.

RU