sales.manager@microsite.md +(373) 61097954
close
burder

Blog, article, stiri

Blog

Citiți articolele noastre interesante

SEO, SMO si SMM
Publicitate pe Internet
7 idei pentru îmbunătățirea site-ului dvs.

Sunteți în criză de idei pentru site-ul dvs.? Designul site-ului este proiectat, site-ul este bine împărțit, există ceva conținut și arată-este bine? Apoi, în acest articol vă vom arăta alte 20 de lucruri care ar fi utile pentru punerea în aplicare pe site-ul dvs.

16 Mai 2022
Mai detaliat 7 idei pentru îmbunătățirea site-ului dvs.
SEO, SMO si SMM
Publicitate pe Internet
De ce Wikipedia este mereu în top-ul Google?

V-ați întrebat vreodată:de ce Wikipedia este mereu în Top-ul Google când căutăm o anumită informație generală pe internet de ex:«ce este SEO»or alte solicitări simple? Enciclopedia este oarecum «avantajată»de Google? Acest proiect, în mare parte finanțat de voluntari, a «mituit»cumva corporația americană?

16 Mai 2022
Mai detaliat De ce Wikipedia este mereu în top-ul Google?
SEO, SMO si SMM
Publicitate pe Internet
Principiile de bază ale Content-Marketingului în rețelele de socializare

Rețelele de socializare sunt o platformă excelentă pentru a promova o afacere, de a o populariza și de a atrage un număr cât mai mare de clienți pentru a obține într-un final, beneficii economice avantajoase. Totuși, chiar dacă mulți oameni de afaceri conștientizează avantajele Content-Marketingului în Social Media, de departe nu toți cunosc care sunt de fapt regulile jocului.

16 Mai 2022
Mai detaliat Principiile de bază ale Content-Marketingului în rețelele de socializare
SEO, SMO si SMM
Publicitate pe Internet
Recenziile online și influența lor asupra vânzărilor (Partea I)

Astăzi fiecare companie înțelege importanța de a fi prezentă «online». Această prezență se poate manifesta atât prin crearea unui propriu site cât și prin înregistrarea profilului companiei pe Fecebook, Instagram și alte rețele sociale utile. Majoritatea acestor rețele sociale oferă posibilitatea utilizatorilor de a lăsa recenzii despre companie. De asemenea, majoritatea magazinelor online oferă aceeași posibilitate ca utilizatorii să poată lăsa recenzii la produsele concrete din magazin.

16 Mai 2022
Mai detaliat Recenziile online și influența lor asupra vânzărilor (Partea I)
SEO, SMO si SMM
Publicitate pe Internet
Recenziile online și influența lor asupra vânzărilor (Partea II-a)

Acest articol este continuarea publicației «Recenziile online și influența lor asupra vânzărilor». Dacă ați omis prima parte, aruncați o privire neapărat pentru a afla cele mai interesante curiozități referitor la recenziile online și importanța lor în afaceri.

16 Mai 2022
Mai detaliat Recenziile online și influența lor asupra vânzărilor (Partea II-a)
SEO, SMO si SMM
Publicitate pe Internet
Recenziile online și influența lor asupra vânzărilor (Partea III-a)

Acest articol este continuarea publicației «Recenziile online și influența lor asupra vânzărilor». Dacă ați omis celelalte părți, aruncați o privire neapărat pentru a afla cele mai interesante curiozități referitor la recenziile online și importanța lor în afaceri.

16 Mai 2022
Mai detaliat Recenziile online și influența lor asupra vânzărilor (Partea III-a)
SEO, SMO si SMM
Copywriting și rescriere

Echipa Microsite sintetizează, reorganizează și îmbogățește textele, ceea ce reprezintă o muncă de copywriting/rescriere în toată regula. Obiectivul rescrierii web este de a face conținutul mai izbitor și mai atractiv. De ce și cum?

14 Iunie 2021
Mai detaliat Copywriting și rescriere
SEO, SMO si SMM
Analiza vulnerabilitatii site-ului

Pe langa calitatea si eficienta sistemelor digitale, este foarte important ca compania dumneavoastra sa aiba un software securizat. Pentru a asigura acest lucru, auditul de securitate este critic. Dar cum se incadreaza acest lucru in proces? Ce este acest audit si cum functioneaza?

13 Iulie 2022
Mai detaliat Analiza vulnerabilitatii site-ului
RU