sales.manager@microsite.md +(373) 61097954
close
burder

O echipă puternică.

Despre companie
Experiență grozavă.

Suntem implicați în crearea de site-uri de orice tip și optimizarea lor SEO. Design unic, de înaltă calitate, termene bine definite și abordare individuală a clientului.

Dezvoltam mai mult de 10 de ani

Mai mult de 10 de ani de muncă fructuoasă în domeniul IT ne-au făcut profesioniști adevărați care știu cum să creeze în mod competent un site de vânzare și să-l promoveze.

Proiecte realizate cu succes

Fiecare dintre proiectele noastre - facem cu sufletul și cunoașterea afacerilor. Am dezvoltat sute de site-uri, fiecare dintre ele aducând acum un venit imens proprietarilor lor.

Cele mai recente tehnologii

Din moment ce suntem pe piață de mai mult de 10 de ani, primim sarcini diferite în fiecare zi. Îmbunătățim și dezvoltăm fiecare proiect. Urmărim tendințele, folosim și implementăm cele mai noi tehnologii de dezvoltare și metode de promovare.

Evidenţă transparentă

Avem un proces de afaceri complet transparent. Oferim prețuri fixe pentru servicii, încheiem un contract. Clientul se poate familiariza întotdeauna cu munca efectuată, toate rapoartele sunt furnizate într-o formă documentată.

Dedicare pentru munca

Ne place ceea ce facem, astfel încât proiectele noastre să devină cât mai funcționale și atractive pentru publicul final.

Ce obții din cooperarea cu noi?
Experiență

Dezvoltăm site-uri web și le optimizăm în conformitate cu standardele moderne și utilizând cele mai noi tehnologii și tehnici.

500+

clienți mulțumiți care ne recomandă

50+

site-uri promovate cu succes în TOP-3 Google și Yandex

1000+

clienții care au folosit serviciile noastre

Avantajele
Despre companie
Rezultat

Pentru noi, fiecare client și feedback-ul său pozitiv despre compania noastră, care se formează la client în procesul și rezultatul muncii. Ne prețuim reputația, așa că ne facem munca conștiincios, respectând toate regulile contractului. Urmează lucrarea până la capăt

Abordare integrată

Oferim clientului o gamă completă de servicii pentru a rezolva diverse probleme de afaceri. Nu numai că creăm un site web și atragem publicul către acesta, dar instruim și manageri, ajutăm la stabilirea proceselor de afaceri, la dezvoltarea metodelor și strategiilor de marketing pentru creșterea vânzărilor și îmbunătățirea brandului companiei.

Instruire

Oferim instrucțiuni despre cum să lucrați cu site-ul și CMS, ne consultăm clienții gratuit pe toată durata de viață a site-ului, astfel încât clienții noștri să ne poată contacta pentru orice întrebări și suntem întotdeauna în contact.

Fiabilitate

Lucram fără costuri ascunse. Transferăm accesul de pe site și nu impunem servicii suplimentare de suport, achiziționarea unui domeniu și găzduire.

RU