sales.manager@microsite.md +(373) 61097954
close
burder

Servicii de asistență pentru site-uri web

Servicii

Întreținerea unui site web este pur și simplu o opțiune suplimentară oferită atunci când vă creați site-ul web. Acesta este adesea neglijat, dar devine rapid esențial atunci când vă confruntați cu o problemă, minoră sau majoră, pe site-ul dumneavoastră (probleme de securitate, de backup, de gestionare, de viteză...). Aceste probleme pot fi cauzate de găzduirea site-ului web, de o versiune proastă a CMS, de un modul instalat greșit sau de erori de server. Atunci când se solicită servicii de asistență pentru site-uri web trebuie să fie abordate toate aspectele ce implică dezvoltarea și suportul site-ului web.

SEO text

Echipa Microsite nu vă abandonează după lansarea site-ului. Rămânem disponibili și atenți la nevoile dumneavoastră pentru a vă ghida și însoți. Dincolo de garanția site-ului, Microsite vă oferă servicii de asistență tehnică pentru site-uri web care includ:

  • Actualizări ale site-ului web
  • Copii de rezervă
  • Corectarea erorilor
  • Modificarea, adăugarea sau ștergerea de conținut
  • Reînnoirea numelui de domeniu și a găzduirii

Dacă optați pentru servicii de suport și întreținere pentru site-ul web, acesta va rămâne ”nevătămat”pentru mulți ani înainte. Microsite știe că întreținerea periodică este crucială pentru longevitatea unui site web. 
În primul rând, ne asigurăm că site-ul dumneavoastră web dispune de copii de rezervă automate cu furnizorul dumneavoastră de hosting fără a deteriora suportul informațional al site-ului. Prin urmare, am creat un sistem automat de backup cu un serviciu extern. În acest fel, în cazul în care există o problemă de hosting, vă putem plasa site-ul cu ușurință și rapid pe un alt server. De asemenea, am dezvoltat un plan de suport complet pentru site și întreținere care conține pașii necesari pentru a vă proteja și a vă menține site-ul web în stare de funcționare fără dificultăți.

Comandați suport site de la Microsite! Noi verificăm eventualele probleme pentru a ne asigura că site-ul respectă cele mai bune practici de securitate. De asemenea, echipa noastră implementează o protecție suplimentară împotriva atacurilor prin blocarea accesului utilizatorilor suspecți. Microsite menține relația de încredere între noi și vă permite să vă dedicați în întregime activității primordiale fără a vă preocupa de întreținerea site-ului dumneavoastră. 

FAQ
Ce este întreținerea unui site web?

Întreținerea unui site web este procesul de întreținere periodică a unui site web. Acesta are ca scop prevenirea problemelor și corectarea erorilor detectate. Obiectivul operațiunilor de întreținere este, de asemenea, de a însoți dezvoltarea site-ului, anticipând nevoile de evoluție ale acestuia.

De ce un site web are nevoie de întreținere permanentă?

Întreținerea preventivă vă va ajuta să faceți acele actualizări care sunt obligatorii fără a crea disfuncționalități sau erori. De asemenea, constă în realizarea de copii de siguranță periodice cu copii de rezervă și arhivarea acestora în caz de dificultăți.

Cum să obțineți un plan de suport și întreținere?

Un plan de întreținere a unui site web nu înseamnă doar îmbunătățirea prezenței dumneavoastră online, ci și a rezultatelor financiare. Fie că tocmai v-ați lansat site-ul sau aveți unul de ani de zile, Microsite este gata să vă ajute în tot ceea ce înseamnă suport și întreținere site.

RU