sales.manager@microsite.md +(373) 61097954
close
burder

SEO audit al site-ului

Servicii

Analiza site-ului SEO oferă o strategie clară de îmbunătățire a calității resursei online și a atractivității acesteia, atât pentru motoarele de căutare, cât și pentru vizitatorii în direct.

O analiză detaliată dezvăluie întreaga imagine:modul în care site-ul îndeplinește cerințele, dacă are elemente defecte și inutile. O astfel de analiză ajută la elaborarea unui plan clar de acțiune pentru a obține rezultate mai bune de promovare.

 

Etapele SEO auditului
Servicii
1

analiza site-urilor donatoare, lista de ancorare și masa de legătură a site-ului.

2

verificarea site-ului pentru erori tehnice, calitatea conținutului și utilitatea acestuia.

3

verificarea nivelului de cuibărit al catalogului și ușurința utilizării acestuia în tranziții, precum și analiza reechilibrării interne.

4

analiza și eliminarea paginilor duplicate, luarea în considerare a necesității de a adăuga fișierul robots.txt și harta site-ului bine artizanale.

Ce este un audit?
SEO text

Majoritatea site-urilor nu sunt optimizate pentru a îndeplini pe deplin toate cerințele. Pentru a detecta problemele cheie și pentru a alege cele mai bune modalități de creștere a traficului, efectuăm un audit seo cuprinzător al motorului de căutare, în care analizăm:

  • conținut text pe paginile principale - în secțiuni, fișe de bunuri/servicii, subsecțiuni, noutăți;
  • codul paginii, aspectul;
  • harta site-ului - complexitatea/corectitudinea, relevanța, prezența erorilor sau a legăturilor care duc la pagini tehnice;
  • structura resurselor;
  • lucrări de găzduire web;
  • setări server, etc.

Ca urmare, veți primi instrucțiuni detaliate pas cu pas pentru fiecare acțiune. Vă vom ajuta la eliminarea tuturor cauzelor existente ale indexării slabe a paginilor și ale clasamentelor scăzute.

Cum se realizează la noi un audit site?

Procesul constă din mai mulți pași:

  • Analiza părții tehnice a resursei online. Verificăm cât de bine funcționează site-ul, dacă paginile se încarcă rapid și dacă sunt indexate corect. Costul unui audit site seo include găsirea problemelor cu codul, link-uri rupte și pagini duplicate. De asemenea, verificăm setările de redirecționare a serverului, gestionarea erorilor de server. La sfârșitul auditului tehnic, veți primi instrucțiuni clare cu privire la lucrările care trebuie efectuate pe site-ul dvs.

  • Audit de căutare. Aceasta este verificarea conținutului paginilor și link-urilor, studierea subiectului site-ului, identificarea erorilor de optimizare, studierea subdomeniilor, verificarea structurii resursei, analizarea indexării paginilor de către roboții de căutare. În timpul unui audit de căutare, verificăm prezența link-urilor externe și rata de creștere a acestora, prezența unei descrieri de resurse online. După comandarea unei analize, veți primi recomandări de îmbunătățire a textelor de pe paginile principale. Vă vom sfătui cele mai bune strategii pentru optimizarea ulterioară a site-ului, în urma cărora vă veți crește pozițiile în rezultatele căutării. Vă vom oferi un raport cuprinzător din listele tuturor link-urilor primite, caracteristicile acestora, dinamica creșterii.

Revenind la noi, fiecare dintre clienții noștri primește o abordare integrată și o strategie unică pentru a atinge obiectivele afacerii dumneavoastră.

Costul unui seo website audit este determinat în funcție de numărul și concurența interogărilor de căutare, volumul de trafic potențial și depinde în mod semnificativ de subiectul proiectului.

Pentru a primi ofertă comercială de promovare, contactați-ne și specialistul nostru vă va oferi o consultație și o ofertă personală răspunzând la toate întrebările.

RU