sales.manager@microsite.md +(373) 61097954
close
burder
SEO, SMO si SMM

Copywriting și rescriere

14 Iunie 2021

Atunci când se reconcepe un site web, trebuie analizată calitatea conținutului. Într-adevăr, de multe ori este necesară reformularea textelor existente de către un profesionist în domeniu, care percepe diferența între copywriting și rescriere. Echipa Microsite sintetizează, reorganizează și îmbogățește textele, ceea ce reprezintă o muncă de copywriting/rescriere în toată regula. Obiectivul rescrierii web este de a face conținutul mai izbitor și mai atractiv. De ce și cum?

Iată 5 motive întemeiate de a opta pentru SEO copywriting rescriere:

1) Verificarea relevanței informațiilor

Rescrierea unui site web reprezintă o oportunitate de a verifica și actualiza informațiile de pe acesta. Este posibil ca societatea să își fi schimbat strategia comercială, să nu mai ofere produse, să prezinte noi concepte, să corecteze anumite cifre etc. Prin urmare, conținutul site-ului trebuie rectificat.

2) Îmbunătățirea calității scrierii

Rescrierea îmbunătățește înțelegerea și eficiența unui text, iar utilizatorul se bucură astfel de lectura unui text coerent, care merge la esența problemei și care îi satisface așteptările.

3) Transmiterea mesajului companiei

Prin rescriere, copywriterul transformă textele existente prin alegerea cuvintelor care transmit cel mai bine ideile, produsele și valorile clientului său. Bazat pe elemente mai mult sau mai puțin tehnice, obiectivul este de a reuși să transmită mesajul pe care compania dorește să îl transmită, respectându-i în același timp personalitatea.

4) Optimizarea vizibilității site-ului pe Google

Rescrierea integrează cuvintele-cheie și titlurile ierarhice ale unei pagini, respectând astfel criteriile SEO ale motoarelor de căutare (care, să nu uităm, evoluează foarte repede!).

5) Armonizarea textelor pentru a (re)găsi o identitate

Nu este neobișnuit ca conținutul unui site web să fi fost scris în momente diferite și de persoane diferite. Acesta este motivul pentru care site-ul nu are o identitate reală. Unificarea prezentării tuturor paginilor face ca site-ul să fie mai coerent pentru utilizatorul de internet. Contactând echipa Microsite, nu numai că veți afla mai multe despre copywriting și rescriere, dar veți și armoniza prezentarea tuturor paginilor site-ului dumneavoastră, optimizând referințele naturale pentru o bună vizibilitate în motoarele de căutare.

RU